Ahoj všem,jsme mladá rodinka(Pája,Mareček a Petr) z vesničky u Olomouce,a protože byteček už nám byl malý,postavili jsme dřevostavbu s firmou Stavitelství Kašpar z Borohrádku
počítadlo.abz.cz

středa 16. července 2008

Sádroš a karton



Přes víkend se stihla natáhnou elektrika a zabezpečovačka,proto mohl v pondělí dorazit úderník s pomocníkem na sádrokartony.Dle jeho vyjádření to všechno stihne do konce týdne,tak nevím,asi to budou dělat non-stop....ale jde jim to pěkně.Taky dorazil komínář a dodělal komín,hurá!!!!Chtěl jsem udělat nějaký fotky,ale dovnitř jsem se pořádně nemohl dostat,v chodbě mě nepustila tabule sadroše bouchnutá přes vchodové dveře,docela by mě zajímalo,jak se ti dva dostali ven.tak příště víc.

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Dobry den, prosim vas proc na osb desky davate jeste sadrokarton ? sloby to bez toho ? Alex

PAŘEZ řekl(a)...

Zdravím.Určitě by to také šlo bez sádroše,nicméně právě sádrokarton vytváří pohledovou část stěny a nedovedu si představit,že by k tomu měla sloužit osb deska na třená primalexem.Sádroš je bouchnutej přímo na desku bez profilů,není to přehnaná investice.

Unknown řekl(a)...

Dobrý den, sádrokarton na OSB desku, proč ne, ale bez profilů? Nebojíte se kroucení a vzniku trhlin? nebo s odstupem času - neobjevily se? Nedávno jsme si nechali dovézt hliníkové profily odtud , a ta cena nebyla zase tak zarážející, aby se to nedalo nakoupit. Je otázka, jak snesou porovnání třeba s pozinkovanými co se používají běžně..