Ahoj všem,jsme mladá rodinka(Pája,Mareček a Petr) z vesničky u Olomouce,a protože byteček už nám byl malý,postavili jsme dřevostavbu s firmou Stavitelství Kašpar z Borohrádku
počítadlo.abz.cz

pondělí 26. října 2009

Rok poté





Jak se říká,pokud neumřeli,žijí spokojeně dodnes a u nás to platí dvojnásob.
Je to už opravdu rok,co jsme se nastěhovali a i přes to,co jsme měli všechno v plánu letos udělat a neudělali jsme,se nám žije a bydlí moooc dobře.
Stihli jsme navézt cca 150 kubíkú ornice,rozhrnout ji kolem domu,srovnat a osít,postavili jsme si zahradní domek na nářadí,kola a nábytek,Marovi jsme vytvořili ze zbylých palubek pískoviště a alespoň provizorně z kačírku upravili okapáky a chodníček ke vstupu do domu.Na jaře snad uděláme ploty a studnu,a to bude konec všech velkých investičních akcí.
Byl jsem docela zvědavej na roční zúčtování s ČEZ,a s výsledkem jsem spokojen tak na 50%.Není to ani tak způsobeno naší spotřebou,která je někde do 9,7 MWh za celý rok,z toho pouze 4,2 MWh šly na topení,jako spíše tím,že polovinu plateb za el.energii spolkly různé ´´přidružené služby pro dodávku elektřiny´´-je to jak s pískem,je levný,ale jeho doprava šíleně drahá.
Ale až na tuto krutou realitu jsme fakt spokojení,pár drobných much se ještě bude muset vychytat,ale ty vysněné večery u zapáleného krbu se sklenkou vína jsou k nezaplacení,a tak jsme to chtěli.

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, nebylo by víc fotek z interieru.
Díky

Lenka

PAŘEZ řekl(a)...

Ahoj Lenko,fotky interierů jsem sem nedal záměrně,je to myslím až moc exhibi..doufám,že to pochopíš a nebudeš se zlobit.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, máte moc hezký domek. Mohla bych se zeptat, jak vysoká je "zed" u kuchynské linky.

Marcela

PAŘEZ řekl(a)...

Ahoj Marcelo,tato polopříčka je vysoká 150 cm.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj copak se stalo že prodáváte svůj domeček?

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, moc pěkný domek. My stavěli s Kašpary také, už jsme nastěhovaní, ale zase tak pozitivní výsledky jsme neměli. Uvažuji, že na to udělám solo webovky. Jinak pokud by někdo ze čtenářů stál o naše zkušenosti, pište na ja.hanyz (zavináč) centrum.cz

Unknown řekl(a)...

Lacné montovane domy na Slovensku: Bungalovy